Rózsafüzér

Templomunkban minden nap 17:15 órakor imádkozunk rózsafüzért különböző szándékra, minden hó első szombatján pedig a magyar ifjúságért és az ifjúságért.

Rózsafüzér Társulatunkat Bölcsvölgyi Zoltán atya alapította 1990-ben. Akkoriban még 15 tizedes volt a rózsafüzér imádság és az örvendetes, fájdalmas, dicsőséges titkok imádkozására 12 csoport alakult, minden rózsaanyához 15 taggal. Szent II. János Pál pápa később kibővítette 5 tizeddel, a világosság titkaival, így alakult ki a mostani 20 tizedes rózsafüzér.

Társulatunk többször átalakult, az átcsoportosítások következtében most minden rózsaanyánál 20 tag van, jelenleg 7 csoportban, ami 140 tagot jelent. Ez a rendszer már a jelenlegi plébánosunkkal, László atyával együtt lett kialakítva.

Jelenleg minden hónap második vasárnapján találkozunk titokcserére a templomban, ami többnyire szentórával egybekötve van megtartva, Ádám atya vezetésével. Minden hónapban más szándékért imádkozunk.

Ha úgy érzed, hogy szívesen vállalnád a napi egy tized rózsafüzér elimádkozását, csatlakozz hozzánk. Imádkozzunk hittel, alázattal, kitartással és bizalommal!

Rózsafüzér Királynője, könyörögj értünk!

Árpád-házi Szent Margit, járj közben értünk!