Segítség gyermekáldásra vágyó pároknak

Bemutatkozik az Anna-Joachim program 

A Jézus nagyszüleiről nevezett program 2019-ben indult az Apor Vilmos Katolikus Főiskolán azzal a céllal, hogy keresztény alapokon nyugvó mentálhigiénés támogatást nyújtson meddőséggel küzdő pároknak. 

 

Hétvége sorozataink 

A képen személy, férfi, tartás látható

Automatikusan generált leírás

Az Anna–Joachim-program az Apor Vilmos Katolikus Főiskola különleges tréning-sorozata, amely a gyermekáldásra váró/vágyó pároknak nyújt átfogó, intenzív pszichológiai és mentálhigiénés segítséget. A program a főiskola keresztény szellemiségével és értékrendjével harmonizáló terápiás-jellegű módszereket gyűjti egy csokorba egy három hétvégés rendezvénysorozat keretében.

További információ ide kattintva érhető el.

 

Anna-Joachim Párkonzultációs Centrum

A képen fal, beltéri, élő, padló látható

Automatikusan generált leírás

Régebb óta gyermekre vágyó pároknak nyújt rendszerszemléletű párkonzultációs lehetőséget öt alkalommal ingyenesen, amennyiben a várakozás a házasságot kihívások, konfliktusok elé állítja, vagy a házasfeleket érzelmileg megterheli és erről párterápiában képzett szakemberekkel beszélgetnének.

A párkonzultációt minden alkalommal két szakember vezeti, személyesen a Főiskola Pesterzsébeti Campusán, vagy online formában van lehetőség a részvételre.

További információ ide kattintva érhető el.

 

Kérdés, kérés esetén bátran forduljatok plébániánk hívéhez, Homokiné Hollósi Cecília programfelelőshöz a hollosi.cecilia@avkf.hu e-mail címen vagy a +36 30 410 1393 telefonszámon.